top of page

Over ons

Loonbedrijf Cremers is een jong bedrijf opgericht voor u!

Het is allemaal begonnen door mijn opa, zijn boerderij, trekker en vooral zijn land werden al snel mijn passie.

Na de groenopleiding aan het Citaverde College te Heerlen, en de monteur- / chauffeurs opleiding aan het Gilde College te Roermond, waarbij de cursus VCA basisveiligheid bij zit inbegrepen, met succes te hebben afgerond, ben ik 25 juli 2008 mijn bedrijf begonnen door part-time allround werkzaamheden binnen tuinen en bedrijventerreinen te gaan uitvoeren. De uit te voeren werkzaamheden werden beperkt tot de kleinere grond en sloopwerkzaamheden. 

Al snel groeide het bedrijf en kwamen alsmaar grotere grond-, sloop- en transportwerkzaamheden aan de orde.

Op dit moment ben ik werkzaam in het particulier loonwerk, grondverzet, sloopwerken en de complete aanleg van tuinen.

Winter 2009 ben ik begonnen met het kappen en rooien van bomen. Hiermee heb ik goede ervaringen gehad en inmiddels is dit nog verder uitgebreid door een aantal nuttige machines aan te schaffen binnen het kappen en verwerken van bomen en struiken.

Mede door bedrijfsuitbreidingen, zoals de gladheidsbestrijding, chauffeur / machinistenverhuur en het aannemen van alsmaar meer projecten, ben ik in juli 2011 als full-time bedrijf verder gegaan. Inmiddels heb ik bij diverse tevreden klanten het doorgaans onderhoud in hun tuin en het openbaar groen onder mijn hoede.

Bij ons word kwaliteit voorop gesteld en worden alle werkzaamheden na goed en duidelijk overleg met de klant volgens afspraak uitgevoerd tegen betaalbare prijzen!

Loonbedrijf Cremers, zelfs voor de avonden en in de weekenden, in de regio Zuid-Limburg.

bottom of page