top of page

Wij zijn erop ingericht uw particulier

loonwerk vakkundig en betaalbaar

compleet te verzorgen!

Loonwerk

Met onze trekkers van 18, 62 en 124 pk kunnen wij uw particulier loonwerk uitvoeren in de breedste zin van het woord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden en aanleggen van weides, rijbakken en paddocks.

Met onze containerkar kunnen wij de meeste transporten voor u uitvoeren, hierbij hebben wij diverse containers van 5, 7.5, 17 en een platte wagen ter beschikking. Onze trekkers zijn uitgevoerd met een voorlader waarmee we snel en efficiënt de meest voorkomende materialen en fourage kunnen laden en lossen.

Tevens staan wij ook voor diversen klanten klaar met onze kipper, vacuümtank, maaiers, rolbezem, messenfrees of zaai combinatie.

Voor ons bestaat ook de mogelijkheid om de werkzaamheden met uw eigen werktuigen uit te voeren.

Al onze trekkers zijn compleet uitgevoerd met een hefinrichting, aftakas en externe hydrauliek waarmee wij nagenoeg alle werktuigen kunnen aandrijven en bedienen met een vakbekwame chauffeur.

Op plaatsen waar wij met onze reguliere landbouwtrekkers niet binnen geraken staan wij voor u klaar met onze minitrekker. Maaien, frezen, egaliseren ofwel gras inzaaien met onze rotorkopeg met zaaimachine. Niets is ondenkbaar, ons machinepark aan deze minitrekker is dusdanig uitgerust dat wij met een kleine, wendbare trekker toch een relatief hoge capaciteit hebben om voornamelijk in tuinen ofwel op slecht toegankelijke weide's een berg werk kunnen verzetten in een korte tijd.

Voor meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact met ons op

voor een passende offerte!

bottom of page