Loonbedrijf S. Cremers - Uw Loon- en Grondwerk op maat!

 
Uw kappen en rooien veilig en compleet
verzorgd in onze handen!
 
 


Kappen en rooien
 
Voor particulier, bedrijf en overheid verzorgen wij het kappen en rooien
van bomen, uitgraven of uitfrezen van stobben, versnipperen van snoeihout en het maken van houtwallen met onze minigraver uitgerust met een grijper.

Doordat wij werken met  kleine, lichte aangepaste machines kunnen wij bermen en bossen uitdunnen met weinig schade aan de onderbeplanting of bomen toe te brengen. Met onze kniptang kunnen wij bomen en struiken tot 20 cm doorsnede afknippen en direct in één werkgang verwerken tot takkenrug ofwel in de versnipperaar verkleinen. Tevens kunnen wij de stronken voor u uitgraven of uitfrezen.

Bij het kappen en rooien kunnen wij uiteraard alle vrijgekomen materialen afvoeren. Met de afvoer van stamhout en houtchips kunnen wij veelal een deel van onze kosten voor u terugwinnen.

Wij zagen met biologisch afbreekbare kettingzaagolie en met Stihl Motomix brandstof. Deze benzol-vrije brandstof wordt uit milieuvriendelijke stoffen ontwikkeld. Uiteraard zijn wij ook uitgerust met de nodige goedgekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen voor de gebruiker van de motorkettingzaag.

Deze werken worden alleen uitgevoerd met de benodigde kapvergunningen!

Voor meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact  met ons op
voor een passende offerte!
 
 
 
 

 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint